Riverside Residence

Riverside, CT

Major house addition and renovation. The design of the addition transformed a traditional colonial home to a post modern home. The total cost of construction is valued at $750,000. The addition, mostly located at the back of the house consisted of a double height, octagonal family room open to the kitchen. The second level of the family room is open to the second floor creating a grand and bright space. Yet, because of the location of the family room, it integrates the rest of the public rooms of the house. A large master bedroom and bathroom suite was added. It included a private balcony and bay window. All of the windows were replaced with Marvin windows. The exterior siding was replace with new cedar shingles overall and new roofing was installed.

<     :     >